Beck und Bauer

Jetzt Geht's Los Friday - 21:00 - 01:00

► Freddy Beck en Frans Bauer, beter bekend als Beck & Bauer, zijn twee DJ’s die in de jaren 1993 tot 2004 affentittengeil waren in Duitsland. Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty domineerde ze feestvierend Duitsland. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beck & Bauer!

Nu, enkele jaren later, zijn de twee vrienden in Nederland beland zodat het publiek kennis kan maken met de twee meest übergeile party DJ’s van onze oosterburen. Om zo ook in Nederland van elk feest een Zupertolle Discoparty te maken! Uit alles blijkt dat Beck & Bauer zijn blijven hangen in het verleden; uit hun kapsel, kleding, en show.

De platen die beide heren draaien stammen dan ook uit hun Duitse glorietijd. Dat betekent een onverwachte reis met zeer veel muzikale hits uit de jaren 1993 tot 2004, aangevuld met wat 70’s & 80’s classics, en af en toe een actuele hit tussendoor. Natuurlijk ontbreken de bekende foute Duitse hits niet, hoewel beide heren voornamelijk muziek uit hun glorietijd draaien en de nadruk leggen op een Zupertolle Discoparty.