Hoor je niet bij een organisatie? Laat dit veld dan leeg.

HELP MEE

Beste Vrijwilliger,

Op deze pagina kunt u zich aanmelden als vrijwilliger voor het OutRageous Festival 2017.

Momenteel hebben wij de volgende functies beschikbaar:

Verkeersregelaar

Van ons krijg je een toegangscode om een gratis online cursus te volgen. Als je dit met succes afrond ben je officieel verkeersregelaar. Je werkzaamheden: fietsen of auto’s begeleiden (bezoekers, artiesten en vrijwilligers) en auto’s parkeren.

Bar hulp

Achter de bar helpen. Dit kan zijn als tapper, dranken inschenken of in de tussenbar (afgifte). Let op: je moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Hulp beveiliging

Met tweetallen beman je de diverse nooduitgangen op roulatiebasis. Ook loop je controlerondjes op het terrein. Bij incidenten of calamiteiten dien jij de security in te schakelen.

Ingang

Het inscannen (en dus controleren) van de tickets van bezoekers bij de entree van het festival. Ook controleer je hoe oud de bezoekers zijn en geef je polsbandjes af aan diegene die 18 jaar of ouder zijn.

Backstage catering

Samen met een team ben jij verantwoordelijk voor het bereiden en rondbrengen van broodjes, koffie & thee en dergelijke voor de vrijwilligers op het OutRageous Festival.

Als je wilt meehelpen opbouwen of afbreken horen we dat ook graag!

Mocht u verder nog vragen of onduidelijkheden hebben, neem dan gerust contact op met Rowie Niessen, Amber Verlaek of Tom Corsten.

E-mail: vrijwilligers@outrageousfestival.nl
Telefoonnummer: 06- 51081403 (Tom)

Namens de organisatie bedanken wij u van harte voor uw bijdrage aan OutRageous Festival 2017.